Verzenden & Retourneren

Gratis verzending
Bij Viveki worden bestellingen vanaf 12 euro gratis verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de 12 euro betaal je 3 euro verzendkosten. Voor België bedragen de verzendkosten 6 euro per bestelling.

iDEAL of achteraf betalen
Je kunt direct via iDEAL betalen of achteraf wanneer je de bestelling in huis hebt. Je ontvangt de betaalgegevens via e-mail. iDEAL is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Snelle levering
Bestellingen die doordeweeks voor 14.00 uur bij ons binnenkomen, geven wij dezelfde dag nog mee aan PostNL of DHL. Je ontvangt de bestelling de volgende dag of als het erg druk is bij de postbezorging een dag later.

Retourneren
Je kunt gebruikmaken van het retourrecht binnen 14 dagen na ontvangst. Je dient de boeken dan in originele staat en in originele of vergelijkbare verpakking voldoende gefrankeerd aan ons terug te sturen.

Contact
Heb je een vraag over je bestelling of wil je leesadvies? Mail ons dan: info@viveki.nl of bel naar 06 121 63 916.

Bestellen per e-mail of telefonisch
Bestel je liever per e-mail of telefonisch? Dat kan ook. Als je de bestelling per e-mail doorgeeft, vergeet dan niet ook je adres te vermelden.

Reviews
Heb je (een van) onze boeken gelezen? Fijn als je een beoordeling achterlaat op onze website! We zetten reviews altijd online, ook als ze kritisch zijn. Nep reviews plaatsen wij natuurlijk niet. Ook betalen wij nooit voor beoordelingen.

Bekijk hier onze privacyverklaring